štvrtok 7. apríla 2016

Flawless primers


Vraví sa, že zvyk je železná košeľa. Myslíte, že to platí aj pri Vašom dennom líčení, ku ktorému sa vraciate každé ráno? Určite z časti áno, pretože veľmi veľa žien sa líči rovnako už od strednej alebo vysokej školy. Od vtedy sa však veľa zmenilo. V prvom rade sa zmenila ich pleť a v druhom, pribudli produkty, ktoré každodenný make-up uľahčujú. A to v značnej miere. 

Medzi produkty, ktoré tu neboli vždy patria určite aj podklady pod make-up. Pokiaľ sa pýtate prečo používať podklad pod make-up, treba povedať, že ich používanie prináša množstvo výhod. Medzi hlavné patrí vyhladenie Vašej pleti, jej zmatnenie a predĺženie perfektného stavu Vášho make-upu. 

My v BarryM však ponúkame na výber 3 druhy podkladov pod make-up. Dôvod je prostý. Radi Vám vyhovieme a prinesieme presne to, čo Vy a Vaša pleť potrebujete. 


Zdroj: YouTube BarryM

Podklad pod make-up - ORIGINAL - ako prvý Vám predstavujeme podklad, ktorý zastupuje našu radu podkladov pod make-up Flawless. Práve Original je totiž ten, ktorý je určený pre všetky typy pleti, minimalizuje póry a navyše Vašu pleť perfektne vyhladí a zmatní. 

Podklad pod make-up - COLOUR CORRECTING - pokiaľ máte problémy so začervenanou pleťou, ktorú treba dostať pod kontrolu, odporúčame Vám vyskúšať skutočne jedinečný podklad pod make-up s korekciou farby pleti. Navyše, aj pri tomto podkladde môžete rátať s minimalizovaním pórov, vyhľadením a zmatnením.

Podklad pod make-up - BRIGHTENING - pokiaľ máte presne opačný problém a Vaša pleť je fádna a nevýrazná, pokiaľ hľadáte ten správny produkt, ktorý ju rozjasní, podklad pod make-up s prívlastkom "rozjasňujúci" je ten správy. Samozrejme, aj tento podklad Vašu preť krásne vyhladí, zjednotí, zmatní a zbaví Vás viditeľných pórov. 


Brightening | Colour Correcting | Original 


Original | Colour Correcting | Brightening 

Biely, zelený alebo fialový? Original, colour correcting alebo brightening? Ktorý bude ten Váš a pomôže Vám pri Vašom dennom líčení? Ktorý Vám pomôže udržať Váš make-up svieži po celý deň? Veríme, že ktorýkoľvek z Flawless podkladov pod make-up od BarryM si vyberiete, budete spokojná.  :)

Váš tím BarryM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára