pondelok 4. apríla 2016

Light it up!


Jar je v rozpuku, leto sa pomaly, ale isto blíži. Zimné kabáty vymieňame za trench coats a biker jackets, čižmy za balerínky a lodičky. Váš rúž vymeňte sa výraznejší a okrem Vašich pier rozžiarte aj Vašu pleť. Ako? Verte, že veľmi jednoducho a efektívne! Dnes Vám radi poradíme ako na to. :)

Jedným z najzaručenejších a najobľubenejších produktov na rozjasnenie pleti sú rozjasňovače. Práve o tých bude dnes reč. Nie sú totiž z tých produktov, ktoré patria do úplne základnej výbavy každej ženy. Prečo? Pretože niektoré ženy jednoducho nevedia prečo by mali rozjasňovač používať a iné nevedia ako. Každopádne, my Vám radi odpovieme na obe otázky.

Prečo používať rozjasňovač? 
Na túto otázku je jednoduchá odpoveď. Nič Vás nerozžiari tak, ako dobre zvolený rozjasňovač. Práve on totiž vždy dokonale doťukne make-up. Jednou z jeho hlavných výhod je to, že Vašu tvár krásne zvýrazní, ale aj opticky skrášli. Napríklad, ak rozjasňovač aplikujete nad hornú peru, opticky sa Vaše pery zväčšia. Ak ho aplikujete pod obočie, jednoducho ho opticky pozdvihnete a Váš pohľad sa razom zmení. Znie to ako zázrak, čo poviete? 

Ako používať rozjasňovač? 
Ideálne Vám to vysvetlí tento obrázok. Presne totiž ukazuje kam a hlavne prečo rozjasňovač aplikovať.

Pod obočie, aby ste opticky otvorili oči. 
Šikmo nad lícne kosti, aby vynikli. 
Na bradu pre jej zvýraznenie a zvýraznenie pier. 
Do trojuholníka na čelo pre jeho zvýraznenie a dodanie dimenzie.
Na nos, aby vyzeral rovnejšie. 
Nad hornú peru, aby ste Vaše pery opticky zväčšili. 


BarryM ponúka dva druhy rozjasňovačov. Jeden v ceruzke a druhý krémový. Je len na Vás, ktorý si vyberiete. Pri výbere záleží na Vašich preferenciách a farbe, ktorá viac sedí Vašej pleti. 

Prvý rozjasňovač v ceruzke je skutočne praktický, ľahko sa s ním manipuluje a ľahko sa zapracúva do Vašej pleti. Jeho odtieň je teplý zlatistý, do bronzova, s krásnym prirodzeným leskom.  


Zdroj: YouTube BarryM


Druhý rozjasňovač, ktorý nájdete v našej ponuke je krémový. Toto balenie disponuje pumpičkou, vďaka ktorej ľahko aplikujete rozjasňovač na Vašu ruku alebo priamo na štetec. Odtieň tohto je však výraznejší, studený a skôr do ružova. Po aplikácií pleť zanechá krásne rozžiarenú vďaka jemnému a prirodzenému lesku.


Zdroj: YouTube BarryM






Pokiaľ ste doposiaľ rozjasňovač ešte nepoužívali a patrili ste práve medzi tie ženy, ktoré nevedeli prečo alebo ako, veríme, že Vám tento článok pomohol a ukázal Vám naozaj svetlé stránky rozjasňovačov. 

Rozjasňovač v ceruzke nájdete na na našom e-shope TU a krémový rozjasňovač TU. Veríme, že s oboma budete spokojná a budete sa k radi nim vracať. Prajeme Vám príjemné zážitky s líčením a experimentovaním. :)

Zároveň Vám chceme dať do pozornosti možnosť komentovania príspevkov. Už teraz sa tešíme na všetky Vaše otázky, postrehy alebo skúsenosti. 

Váš tím BarryM 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára