piatok 15. apríla 2016

Make me blush


Kedy ste sa naposledy červenali? Keď sa na Vás pousmial atraktívny muž? Keď ste na prvom rande počúvali jeden kompliment za druhým? Všetci tieto príjemné lichotivé chvíle poznáme. Doprajte si ich viac aj vďaka lícenkám Make Me Blush od BarryM.

Portfólio BarryM sa totiž nedávno rozšírilo o dva nové druhy líceniek. O tie klasické, púdrové a o krémové. Oba druhy našich nových líceniek s mladým romantickým dizajnom Vás budú milovať presne tak, ako ich budete milovať Vy. 

Ako sme už vyššie spomenuli, v rade Make Me Blush môžete objaviť klasické púdrové lícenky. Lícenky Make Me Blush Powder však prichádzajú v troch prirodzených odtieňoch vhodných na denné nosenie. Záleží len na Vás, či si vyberiete ružový, hnedo-ružový alebo marhuľový odtieň, a akú intenzitu zvolíte. Intenzitu farby lícenky môžete usmerniť vďaka aplikácií lícenky vhodným štetcom (na lícenku) a následne,  jej vrstvením. 



Krémové lícenky Make Me Blush Cream sú tak trochu netradičným produktom. Predsalen, lícenky poznáme a používame väčšinou púdrové. To ale neznamená, že týmto krémovým niečo chýba, práve naopak. Tieto, okrem krásnych výrazných odtieňov majú aj multifunkčné využitie. Okrem líčok sa ich nebojte použiť aj na pery, dosiahnete tak jemný prirodzený efekt. 





Tak čo? Ktorej lícenke z rady jemných líceniek Make Me Blush obohatených o vitamín E dovolíte, aby Vám vniesla červeň do tváre? Pochváľte sa nám Vašim obľúbeným odtieňom v komentároch. :) 

Váš tím BarryM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára