pondelok 11. apríla 2016

Ready for the glow


Ste pripravená na bronzer? Že ešte nie je leto? Nevadí! Už dávno totiž neplatí, že bronzery sa používajú len v lete. Práve naopak. Bronzery sa používajú po celý rok a dokonca nie len na tvár, ale na celé telo. Dnes Vás privítame v svete bronzerov, poradíme Vám, ako si vybrať ten správny pre Vás, poradíme Vám, ako ho aplikovať a ako docieliť, aby Vaša pleť vyzerala ako pobozkaná slnkom po celý rok. 

Začnime teda efektom, ktorý vďaka bronzeru dosiahnete. Ako sme už vyššie spomínali, práve bronzer je ten produkt, ktorý zaručí, že Vaša pleť bude akoby pobozkaná slnkom. Bronzer Vašu tvár krásne rozžiari a vdýchne jej život. 

Bronzery patria medzi multilíčidlá. Môžete ich využiť ako bronzery, tie bez trblietok ako lícenku alebo kontúrovaciu farbu. Rovnako však môžete bronzer použiť aj ako očný tieň. Pri tomto líčidle sa fantázií medze nekladú. Tak ako koniec koncov pri žiadnom. Stačí si len správne vybrať. V ponuke BarryM nájdete dva bronzery. Prvým je bronzer AfterGlow, druhým DeepGlow. AfterGlow je svetlejší, DeepGlow tmavší. Nezabudnite však, že bronzer si treba vždy vyberať o dva odtiene tmavší, ako je Vaša pleť. Takže obavy bokom a sem sa s racionálnou a objektívnou mysľou.  Oba naše bronzery sú púdrové, majú jemnú textúru a zaručene Vám dodajú príjemný a prirodzene opálený tón pleti. Už viete, ktorý bude ten Váš?




Pokiaľ ste si práve vybrali Váš odtieň, dôležité je tiež vedieť ako bronzer aplikovať. Ako pri každom líčidle, veľkú rolu zohráva štetec, ktorým produkt aplikujete. Pokiaľ nie je štetec súčasťou výrobku alebo ak nespĺňa Vaša očakávania, siahnite po štetci, ktorý je na mieru vyrobený na aplikáciu bronzeru. Alternatívou je aj štetec na konktúrovanie alebo na lícenku. Pokiaľ chcete oživiť celú tvár, veľmi jemnú a decentnú vrstvu bronzeru aplikujte štetcom na púder. Tento môžete tiež použiť pri aplikácií na telo. Jednoduchý návod ako správne postupovať pri aplikácií bronzeru nájdete nižšie. 

Zdroj: www.douglas.de

Dúfame, že sme Vás inšpirovali k tomu, aby ste sa spriatelili s bronzerom. Želáme Vám veľa krásnych chvíľ, či už pri nanášaní bronzeru, pri kontúrovaní alebo pri prejasňovaní tváre a tela. 

Želáme Vám krásne slnečné dni! :)

Váš tím BarryM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára