pondelok 6. júna 2016

Satin Beauties

satin-beautiesDSC_0095
Pýtate sa, ako sa prebojovať so saténovým efektom medzi stovkami matných rúžov, ktoré sa stali trendom tohto leta? Jednoducho! Ak viete rozpoznať skutočnú kvalitu, trendy farby a jedinečnú textúru, určite u Vás predbehnú matné rúže práve tieto saténové od BarryM.
V mojom beauty živote som už vyskúšala desiatky rúžov, skúsenosti s ich testovaním mám teda naozaj bohaté. Viem rozpoznať tie, ktoré Vám pery budú hydratovať, ale aj tie, ktoré Vám ich zaručene vysušia. Naučila som sa rozpoznávať rôzne textúry, farby nazývať pravými menami. Viem preto, že to znie ako cliché, ale tieto rúže od BarryM sú naozaj iné. Začalo to hneď po rozbalení balíčka, v ktorom mi prišli. Boli oveľa menšie, ako “klasické” rúže, ale napriek tomu mali rovnakú gramáž, ako väčšina “klasických” rúžov. Keď som ich otvorila a prvýkrát uvidela, uvedomila som si, že nie len balenie je iné. Tie unikátne farby oboch rúžov ma dostali. Naozaj. Presne toto sú farby, ktoré milujem, ktoré nosím a ktoré mi pristanú.
Nude rúže sú mojou srdcovkou a vlastne, už aj klasikou. Tento, v odtieni 169, má teplý hnedý podtón, je neuveriteľne pigmentovaný a naozaj na perách drží. Nikdy som si nemyslela, že táto kombinácia by mohla byť reálna. Ako môže byť vysokopigmentovaný rúž mastný a hydratačný? To netuším, ale viem, že tento to dokázal, čo ma naozaj teší. A navyše, tá farba! Je nahá, ale je vidieť. Nie je telová, ale napriek tomu je to krásna prirodzená nude, po ktorej môžem siahnuť každý deň a aj to robím.
DSC_0052
V podstate sú len dva odtiene rúžov, ktoré nosím – nude a burgundy. To vie určite každý, kto ma pozná. Nude na deň a burgundy na večer. Nude rúžov mám doma už peknú zbierku, ale burgundy mám len jeden. Jeden jediný, ktorý vyzerá naozaj dobre. Vždy, keď si kúpim nový, ktorý sa mi zdá na prvý pohľad perfektný, zistím, že nie je. Často na tom má zásluhu červený, niekedy až oranžový podtón. Tento rúž z rady saténových rúžov od BarryM v odtieni 171 má však podtón fialový, presne taký, o akom som vždy snívala.
DSC_0071
DSC_0078
DSC_0037
Neviem, čím to je, že som sa do týchto rúžov zamilovala tak, ako už dlho do ničoho materiálneho. Možno je to naozaj spôsobené krásnymi farbami, ktoré pristanú mne, ale aj modelkám, s ktorými spolupracujem a ktorým som ich neraz požičala. Možno je to ich krásnym dizajnom a možno to tak jednoducho má byť.
Ak sebe a svojím blízkym chcete urobiť týmto rúžom radosť, máte na výber okrem týchto dvoch, ešte ďalšie tri kráse farby. Rúže kúpite na http://barrym.sk a ak pri platbe zadáte kód ZLAVA15, na rúže dostanete 15% zľavu! Dúfam, že z nich budete mať rovnakú radosť. :)