streda 16. novembra 2016

Trblietky a glitre tak, ako ich nepoznáte

Ženy sú ako straky, sú tam, kde sa niečo bliští. Ak sa blištia trblietky alebo glitre, sú tam. A sme tam aj my z BarryM. Trblietky milujeme, pretože sú stále in, napriek tomu, že sa to nie vždy zdá. Preto máme pre Vás pár rád a nápadov na ich využitie a veríme, že si ich zamilujete tak, ako my.

Trblietky na líčenie očí
Ak sa povedia trblietky, ihneď nám napadne krásne líčenie očí. Hravé, farebné, ligotavé, pútavé a honosné. Presne také dokáže byť trblietavé večerné líčenie, ktoré s použitím trblietok od BarryM krásne vynikne na akomkoľvek plese, stužkovej, či svadbe.



Trblietky na líčenie pier
Síce je líčenie pier s trblietkami nezvyčajné, je mimoriadne efektné. Nie len preto, lebo akýkoľvek lesk na perách pery zväčšuje, ale najmä preto, lebo vytvára unikátny efekt, ktorý sa inak nedá napadobniť a dosiahnete ho iba aplikáciou trblietok, prípadne pigmentu priamo na pery. Upozorňujeme však, že pokiaľ neaplikujete trblietky/pigment s bázou na pery, líčenie nemusí vydržať celý večer.


Trblietky na maľovanie nechtov
Všetky milujeme trblietavé nechty, najmä v období Vianoc. Červená, zelená, biela, no najmä zlatá a strieborná  sa stávajú stredobodmi nášho záujmu. Vytvorte v týchto farbách jedinečný dizajn na Vašich nechtoch za pomoci našich trblietok. Stačí, ak ich pridáte do priesvitného laku a očarujúci efekt je na svete. Ak sa Vám nechce s týmto hrať, máme pre Vás riešenie. Vyberte si priamo z kolekcie trbietavých lakov. 


Máte vlastné triky alebo iné využitie trblietok? Napíšte nám alebo nám rovno pošlite fotku, radi sa o ňu podelíme aj na našom Facebooku Barry M. 

Trblietky kúpite na: http://barrym.sk/catalog/31/lesk-a-trblietky


Váš tím BarryM